Z

De leukste tekstplankjes

met grappige spreuken & teksten

Z

Origineel en uniek cadeau

cadeau voor vele gelegenheden

Z

Binnen 3 werkdagen in huis

ook bij gepersonaliseerde tekst

Bestellen & Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Bij ons kun je op diverse manieren betalen: via iDEAL, met een bankoverschrijving, creditcard, PayPal, of Klarna.

iDEAL is een veilige en snelle manier van online betalen. Je voltooit je betaling in de vertrouwde internetbankieromgeving van je bank of via de bankapp. Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt en zijn kosteloos.

Voor bankoverschrijvingen ontvang je na het doorgeven van je gegevens een e-mail met de overboekingsinformatie. Het verwerken van een overschrijving duurt 2 tot 3 werkdagen. Je bestelling wordt pas verwerkt nadat het orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven. Deze betaalwijze is gratis, maar houd er rekening mee dat de levertijd met enkele dagen verlengd wordt.

Je kunt ook kiezen voor betaling met creditcard. Deze methode is snel, veilig en er worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Je betaling wordt vrijwel onmiddellijk verwerkt.

Bij betalingen via PayPal en Klarna worden extra gatewaykosten in rekening gebracht. PayPal is een handige optie voor snelle en veilige online betalingen zonder je financiële gegevens te hoeven delen, en Klarna biedt de flexibiliteit om nu te betalen, later te betalen of in termijnen. Deze kosten worden berekend om de extra service te dekken die deze betaalmethoden bieden.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren is dit in de meeste gevallen mogelijk totdat je pakketje verzonden is. Dit geld echter niet voor producten die speciaal voor je gemaakt of gepersonaliseerd zijn. Neem even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 

Kan ik de producten ook komen afhalen?

In onze webshop heb je de keuze om je bestelling te laten verzenden of om deze zelf op te halen. Het ophalen van bestellingen gebeurt altijd op afspraak om je optimale service te kunnen bieden. Voor kleine bestellingen bieden we het gemak van ophaalkluisjes, terwijl we grotere of duurdere bestellingen graag persoonlijk aan je overhandigen. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

 

Vragen? WhatsApp ons!