Z

De leukste tekstplankjes

met grappige spreuken & teksten

Z

Origineel en uniek cadeau

cadeau voor vele gelegenheden

Z

Binnen 3 werkdagen in huis

ook bij gepersonaliseerde tekst

Bestellen & Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt bij ons op twee manieren afrekenen, middels iDEAL of per overboeking.

iDEAL is een veilig online betaalmiddel. Je betaalt er mee in de vertrouwde internetbankieromgeving van je bank of je bank app. Met deze betalingsmethode wordt de bestelling het snelst verwerkt.

Verder bestaat er de mogelijkheid om per bankoverschrijving te betalen. Na het doorgeven van je gegevens ontvang je een e-mail met overboekingsgegevens. Nadat je het bedrag hebt overgeboekt duurt het verwerken van de betaling 2 tot 3 werkdagen. Je bestelling wordt pas verwerkt nadat het orderbedrag op onze rekening staat bijgeschreven, de levertijd zal dan ook met enkele dagen verlengt worden.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Als je je bestelling wilt wijzigen of annuleren is dit in de meeste gevallen mogelijk totdat je pakketje verzonden is. Dit geld echter niet voor producten die speciaal voor je gemaakt of gepersonaliseerd zijn. Neem even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

 

Kan ik de producten ook komen afhalen?

In onze webshop kun je naast verzending ook kiezen voor zelf ophalen. Het ophalen gebeurt altijd op afspraak. We hebben ophaalkluisjes voor kleine bestellingen, grotere en duurdere bestellingen geven we liever even persoonlijk aan je af.