Z

De leukste tekstplankjes

met grappige spreuken & teksten

Z

Origineel en uniek cadeau

cadeau voor vele gelegenheden

Z

Binnen 3 werkdagen in huis

ook bij gepersonaliseerde tekst

Ruilen & Retourneren

Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Je kunt een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na aankoop.  Je krijgt het volledige orderbedrag + eventuele verzendkosten gecrediteerd. Het is van belang dat de artikelen die je retourneert compleet zijn en in de oorspronkelijke verpakking zitten (voor zover dit mogelijk is). Eventuele kosten voor de verzending van een retourbestelling zijn voor eigen rekening. Neem in alle gevallen eerst even contact op met onze klantenservice voor de retourprocedure.

Uitzondering maatwerk

Producten die je via deze webshop koopt worden in sommige gevallen volgens de door je zelf ingevoerde of gekozen specificaties op maat gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld je naam en/of je eigen tekst laten graveren. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op deze producten, de verkoop is na een succesvolle betaling definitief.

 

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik een product terug stuur?

Als je een product binnen 14 dagen terugstuurt zullen we het aankoopbedrag terugbetalen. We storten het bedrag van het product dat je retourneert (zodra we deze retour ontvangen hebben) terug op je rekening. Meestal duurt het enkele dagen om dit te verwerken.

 

Is er iets beschadigd of niet compleet?

Is een product beschadigd of niet compleet, neem dan even contact met ons op. In overleg regelen we dat je gratis een nieuw, onbeschadigd en compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt. Wij nemen de kosten voor het retourneren van het beschadigde product voor onze rekening.