Z

De leukste tekstplankjes

met grappige spreuken & teksten

Z

Origineel en uniek cadeau

cadeau voor vele gelegenheden

Z

Binnen 3 werkdagen in huis

ook bij gepersonaliseerde tekst

Ruilen & Retourneren

Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Je kunt een artikel binnen 14 dagen na aankoop ruilen of retourneren. Je ontvangt dan het volledige orderbedrag terug, inclusief eventuele verzendkosten die je hebt betaald. Het is belangrijk dat de artikelen die je retourneert compleet, onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking zitten, voor zover mogelijk. Neem voor je een artikel retour stuurt altijd eerst even contact met ons op voor de retourprocedure.

Uitzondering maatwerk

Producten die je via deze webshop koopt, worden in sommige gevallen volgens de door jou ingevoerde of gekozen specificaties op maat gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld je naam en/of een eigen tekst laten graveren. Voor deze op maat gemaakte producten geldt dat het herroepingsrecht niet van toepassing is; de verkoop wordt definitief zodra de betaling succesvol is verwerkt

 

Hoe krijg ik mijn geld terug als ik een product terug stuur?

Als je een product binnen 14 dagen terugstuurt zullen we het aankoopbedrag terugbetalen. We storten het bedrag van het product dat je retourneert (zodra we deze retour ontvangen hebben) terug op je rekening. Meestal duurt het enkele dagen om dit te verwerken.

 

Is er iets beschadigd of niet compleet?

Is een product beschadigd of niet compleet, neem dan even contact met ons op. In overleg regelen we dat je gratis een nieuw, onbeschadigd en compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt. Wij nemen de kosten voor het retourneren van het beschadigde product voor onze rekening.

 

Vragen? WhatsApp ons!