Z

De leukste tekstplankjes

met grappige spreuken & teksten

Z

Origineel en uniek cadeau

cadeau voor vele gelegenheden

Z

Binnen 3 werkdagen in huis

ook bij gepersonaliseerde tekst

Verzenden & bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelwaarde tot 29,- zijn de transportkosten 5,95. Is de bestelwaarde tussen de 29,- en de 49,- dan zijn de transportkosten 2,99. Vanaf 49,- krijg je je pakketje gratis thuisbezorgd.

Voor sommige kleine envelop zendingen die door de brievenbus passen rekenen we €1,95 verzendkosten (dit wordt automatisch berekend).

Het is ook mogelijk om je bestelling bij ons in Spaubeek op te halen. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

 

Wanneer heb ik mijn bestelling binnen?

Bij vrijwel elk product staat een leverdatum. Deze kan per artikel verschillen en is een streefdatum. Bijna altijd lukt het ons om deze te halen, vaak zelfs eerder. Soms duurt het net iets langer.

Het komt voor dat er verschil zit in levertijd. Dit komt doordat sommige artikelen speciaal geproduceerd worden of vanuit een magazijn moeten komen en andere niet. Gemiddeld is de levertijd 2-4 werkdagen. Indien je meerdere producten bestelt en deze hebben verschillende levertijden zullen we alle producten samen leveren met het product met de langste levertijd.

De meeste orders verzenden we met PostNL. Je ontvangt van ons zodra het pakketje onderweg is een track&trace van je zending. Voor brievenbus zendingen is geen track&trace beschikbaar. In Spaubeek bezorgen we je bestelling zelf.

 

Wat gebruiken jullie als inpakmateriaal?

Wij proberen je bestelling zo duurzaam mogelijk te verzenden. Zo hergebruiken we een deel van de dozen om orders in te verzenden.

Bij het versturen is het vaak nodig om opvulmateriaal te gebruiken. Het materiaal dat wij hiervoor gebruiken is vrijwel volledig gerecycled. Denk bijvoorbeeld aan materialen die zijn gebruikt om artikelen bij ons af te leveren of aan oude kranten. Deze recyclen we en gebruiken we weer als opvulling. Zo zorgen we dat dit materiaal zoveel mogelijk wordt hergebruikt en jij je artikelen in de beste conditie thuis ontvangt.