Z

De leukste tekstplankjes

met grappige spreuken & teksten

Z

Origineel en uniek cadeau

cadeau voor vele gelegenheden

Z

Binnen 3 werkdagen in huis

ook bij gepersonaliseerde tekst

Verzenden & bezorgen

Wat zijn de verzendkosten?

Bij een bestelwaarde tot €29,- bedragen de transportkosten €5,95. Voor bestellingen met een waarde tussen €29,- en €49,- zijn de transportkosten verlaagd naar €2,99. Bestellingen vanaf €49,- worden gratis thuisbezorgd.

In onze webshop heb je ook de keuze om je bestelling zelf op te halen. Het ophalen van bestellingen gebeurt altijd op afspraak om je optimale service te kunnen bieden. Voor kleine bestellingen bieden we het gemak van ophaalkluisjes, terwijl we grotere of duurdere bestellingen graag persoonlijk aan je overhandigen. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij vrijwel elk product staat een leverdatum vermeld. Deze kan per artikel verschillen en dient als streefdatum. Bijna altijd lukt het ons om deze te halen, vaak zelfs eerder. Soms kan het echter iets langer duren.

Het kan voorkomen dat de levertijden tussen producten verschillen. Dit is te wijten aan het feit dat sommige artikelen speciaal voor jou geproduceerd worden of meer werk vereisen om te maken. Gemiddeld bedraagt de levertijd 2 tot 4 werkdagen. Als je meerdere producten bestelt met verschillende levertijden, zullen we alle producten samen verzenden, waarbij we wachten op het product met de langste levertijd.

De meeste bestellingen verzenden we met PostNL. Zodra je pakket onderweg is, ontvang je van ons een track&trace van je zending.

 

Wat gebruiken jullie als inpakmateriaal?

Wij zetten ons in om elke bestelling op een milieuvriendelijke wijze te verzenden. We gebruiken hiervoor zorgvuldig geselecteerde, duurzame verpakkingsmaterialen die minimale impact hebben op het milieu.

Voor het verpakken van onze producten kiezen we voor kartonnen dozen en opvulmateriaal, en sluiten we onze dozen met papieren plakband in plaats van plastic. Deze bewuste keuzes dragen bij aan een duurzamere wereld en garanderen dat jouw artikelen veilig en in perfecte staat worden geleverd.

 

Vragen? WhatsApp ons!