Z

De leukste tekstplankjes

met grappige spreuken & teksten

Z

Origineel en uniek cadeau

cadeau voor vele gelegenheden

Z

Binnen 3 werkdagen in huis

ook bij gepersonaliseerde tekst

Zelf je bestelling ophalen

Afhaalpunt

In onze webshop kun je naast verzending ook kiezen voor zelf ophalen. Het ophalen gebeurt altijd op afspraak. We hebben ophaalkluisjes voor kleine bestellingen, grotere en duurdere bestellingen geven we liever even persoonlijk aan je af.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra we de bestelling binnen krijgen gaan we er zo spoedig mogelijk mee aan de slag. We sturen je een e-mail als de bestelling klaar is. Vrijwel altijd is dat binnen 3 werkdagen. De datum die je ziet als verwachte bezorgdatum is dan ook vaak de dag dat je je bestelling kunt komen ophalen. Wil je liever een andere dag afspreken? Geen probleem, je kunt tijdens het afronden van je bestelling doorgeven als bestelnotitie welke dag je voorkeur heeft.

Op het moment dat de bestelling daadwerkelijk klaar is krijgt je van ons een bevestiging per e-mail. Daarnaast sturen we je een apart bericht met daarin de ophaaldag + het nummer en de cijfercode van het kluisje. Die dag kun je vervolgens je bestelling ophalen tussen 10:00 en 19:00. Je kunt dus zelf kiezen hoe laat je langskomt, wel zo handig! Komt de ophaaldag en -tijd niet uit, of ben je verhinderd? Geen probleem! Laat het ons even weten, dan maken we een nieuwe afspraak.

De kluisjes zie je vanzelf zodra je de oprit oploopt, aan de zijkant tegen het huis. Het ophaaladres is Spaubeekerhof 25, in Spaubeek. Op het kluisje zit een cijferslot, je geeft de code in en draait de knop om het kluisje te openen. Goed om te weten: voor jouw en onze veiligheid zijn de ophaalkluisjes buiten genoemde tijden niet aanwezig, en er is cameratoezicht.

Dit geld alleen voor kleinere bestellingen. Bij grotere bestellingen spreken we even een tijd af om het pakketje aan je over te dragen.

 

Vragen? WhatsApp ons!